طرز تهیه غذای معروف کره ای به اسم کیمچی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، در این مطلب ما هم بر آن شدیم طرز تهیه یک ترشی خوشمزه کره ای را برای شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه غذای معروف کره ای به اسم کیمچی

به گزارش، کیمچی کره ای یک ترشی سنتی و خوشمزه کره ای است همینطور که می دانید غذا های آسیای شرقی پر از ویتامین و ارزش تغذیه ای بالا هستند در این مطلب ما هم بر آن شدیم طرز تهیه این ترشی خوشمزه کره ای را برای شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم: کاهو تازه - نمک - آرد برنج - شکر - آب - سیر - زنجبیل - پیاز - سس ماهی (در ایران موجود نیست و می توانید به سلیقه خود از رب انار یا جایگزین های دیگر بهره ببرید) - ماهی مرکب - فلفل قرمز - تره فرنگی - پیازچه - هویج - ترب

نکته: 1- مواد لازم برای کیمچی حد مشخصی ندارد و بسته به نظر و سلیقه افراد می تواند کم و زیاد گردد. 2- ماهی مرکب: برای تهیه ماهی مرکب باید 300 گرم ماهی بسیار تازه را شسته و استخوان ها را کاملا در بیاورید سپس 3 پیمانه نمک به آن اضافه نموده و با قاشق کاملا مخلوط با نمک کنید و بعد درون یک ظرف شیشه ای ریخته و یک هفته دورن یخچال قرار دهید. بعد از یک هفته از یخچال خارج نموده و تمیز شسته و خشک کنید و بعد از خرد کردن به مواد کیمچی اضافه کنید.

طرز تهیه: ابتدا کاهو را به چهار بخش ببرید و مغز کاهو را خارج کنید، سپس برگ های کاهو را تکه تکه نموده و داخل ظرف بریزید. آب را روی کاهو ها ریخته تا حدی که در آب غوطه ور گردد و سپس نمک را اضافه کنید (برای یک کیلو کاهو یک فنجان نمک کافی است). کاهو ها باید یک و نیم ساعت در آب نمک بماند تا کاملا ترد گردد سپس با آب سرد آبکشی نموده و چند بار کاهو ها را بشویید تا نمک ها کاملا رفع گردد. بعد از آبکشی کاهو ها را کنار بگذارید.

به ازای هر سه فنجان آب نصف فنجان آدر برنج را در ظرفی مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید و آرام آرام هم بزنید تا جوش بیاید (زمانی که روی فرنی حباب بزند یعنی آماده شده است) و سپس یک چهارم فنجان شکر به ازای مواد فوق الذکر اضافه کنید و مجددا به هم بزنید تا فرنی شفافی به دست بیاید.

کیمچی کره ای

حال فرنی را از روی اجاق بردارید. نکته: دقت کنید که اگر مایلید از مواد بیشتری بهره ببرید میزان مواد را به تناسب مورد ذکر شده افزایش دهید. وقتی فرنی کمی سرد شد آنرا داخل کاسه بزرگی ریخته و سس ماهی و بعد فلفل قرمز و مقداری هم رب گوجه فرنگی داخل ان اضافه کنید و بعد هم سیر له شده و زنجبیل و پیاز خرد شده را به مواد اضافه کنید.

نکته: می توانید برای بهتر مخلوط شدن مواد از دستگاه های مخلوط کن و یا غذا ساز بهره ببرید. حالا ماهی مرکب را نواری خورد کنید و به مواد فوق اضافه کنید.

بعد هم پیازچه، تره فرنگی، ترب و هویج را نواری خرد کنید و به مواد فوق اضافه کنید. حالا مواد فوق را داخل ظرف بزرگی که کلیه مواد جا بگردد ریخته و کاهو ها را نیز اضافه نموده و با دست به خوبی به هم بزنید مواد را اینقدر مخلوط کنید تا کاهو ها و بقیه سبزیجات کاملا به سس آغشته گردد.

حالا مواد را در یک ظرف پلاستیکی درب دار ریخته و درب آنرا گذاشته و داخل یخچال قرار دهید. شما می توانید همان موقع از کیمچی خود بهره ببرید، ولی توصیه می کنیم مدتی آنرا داخل یخچال بگذارید. کیمچی ها را تا چند روز می توانید داخل یخچال نگه داری کنید و به مرور از آن بهره ببرید. امیدوارم که این دستور غذای کره ای هم مورد استفاده و عنایت شما قرار گرفته باشد. از خوردن کیمچی لذت ببرید. به علت بوی زیادی که کیمچی داره کره ای ها یخچال مخصوص کیمچی درست نموده اند به نام کیمچی ننجانگو که کیمچی در این یخچال نگهداری میگردد و از ترش شدنش تا مدت طولانی تری جلوگیری میکند.

بیشتر بدانید از کیمچی چیست

کیمچی کره ای در واقع یک نوع ترشی است که از تخمیر سبزیجات (اغلب کلم چینی) تهیه می گردد و به دلیل استفاده از مقادیر زیادی فلفل و ادویه بسیار خوش طعم و پرمزه است. اما کره ای به کیمچی به چشم یک ترشی ساده نگاه نمی نمایند و آن را تقریبا با هر غذایی می خورند. در واقع، مثلی در بین کره ای ها وجود دارد که می گوید هرجا یک فرد کره ای باشد کیمچی هم باید باشد! به همین دلیل وقتی اولین فضانورد کره جنوبی به فضا فرستاده شد مقداری کیمچی هم با خود به فضا برد!

کیمچی انواع مختلفی دارد و مثل ترشی خودمان با سبزیجات مختلفی می تواند تهیه گردد. اما معروف ترین نوع کیمچی از کلم چینی تهیه می گردد. کره ای کیمچی را در کنار انواع غذا های برنجی، گوشتی و حتی در ترکیب با گوشت و مرغ و ماهی هم می خورند و آن را غذای ملی خود می دانند.

منبع: ایران ناز

وبلاگ راضانی: وبلاگ راضانی، یک ورزشکار که به دنبال رستگاری است

کیوسک خبری آشنا: کیوسک خبری آشنا | مجله اخبار روز جهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 3258

به "طرز تهیه غذای معروف کره ای به اسم کیمچی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه غذای معروف کره ای به اسم کیمچی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید