طرز تهیه نان ایتالیایی پنه تون

به گزارش مجله وبلاگ فروش، نان ایتالیایی پنه تون نوعی نان شیرین ایتالیایی است که در قالب مخصوص پنه تون تهیه و معمولا به مناسبت شب کریسمس و شب سال نو آن را تهیه می نمایند

طرز تهیه نان ایتالیایی پنه تون

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می گردد که باپختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می گردد. دربیشتر خمیرها نمک هم ضروری است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفادهمی کنند.

در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی بعضی ادویه جات، ازانواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی از نان را عرضه می کنند. ناندر سراسر جهان، یک غذای اصلی محسوب می گردد.

معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنندکه به یاری خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می گردد و در نهایت درون تنور یا فرآنرا می پزند. معمولاً از آرد گندم در تهیه ناناستفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردینان می گردد). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوطبا آرد گندم در تهیه نان به کار می فرایند.

نان ایتالیایی پنه تون (Panettone) نوعی نان شیرین ایتالیایی است که معمولا به مناسبت کریسمس و شب سال نو پخته می گردد. این نان به نوعی سمبل شهر میلان محسوب می گردد، اما در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا نیز بسیار محبوب است. این نان معمولا در قالب های مخصوص پنه تون پخته می گردد اما در قالب های دیگر نیز می توانید این نان خوشمزه را تهیه کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

دستور پخت برای 8 نفر و زمان آماده سازی 105 دقیقه می باشد.

نان ایتالیایی پنه تون

مواد لازم جهت تهیه نان ایتالیایی پنه تون

مخمر1 قاشق چای خوری
آب گرم1 پیمانه
شکر1/4 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل1 قاشق چای خوری
پوست پرتقال یا لیمو رنده شده1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد 4 فنجان
کشمش سبز تیزابی1/4 فنجان
کشمش 1/4 فنجان
پودر قند1 قاشق غذاخوری
کره آب شده1 قاشق غذاخوری
ماست1/2 فنجان

دستور پخت نان ایتالیایی پنه تون

  1. مخمر، آب و شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
  2. روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید تازمانی که مایع کف کند.
  3. سپس ماست، تخم مرغ، وانیل، پوست پرتقال و نمکرا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
  4. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.
  5. هربار نصف فنجان آرد بریزید و هم بزنید تا خمیرگردد.
  6. خمیر را به مدت 5 الی 10 دقیقه با دست ورز دهیدو در صورت لزوم کمی آرد روی آن بپاشید، تا خمیر نرم و قابل انعطاف گردد و دیگرچسبناک نباشد (ممکن است لازم باشد تا 2-3 فنجان آرد به آن اضافه کنید).
  7. کف یک کاسه عظیم را با اسپری روغن کمی چرب کنید.
  8. خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی آن رابپوشانید.
  9. خمیر را حدود 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تاخوب ور بیاید و حجم آن دو برابر گردد.
  10. فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  11. کف یک قالب شیفون دار را با اسپری روغن کمی چربکنید. کشمش ها را به خمیر اضافه کنید و ترکیب کنید.
  12. خمیر را با دست به شکل قالب دربیاورید تا راحتترداخل قالب جا بگیرد. آن را داخل قالب بگذارید و روی قالب را با نایلون بپوشانید.
  13. اجازه دهید 30 دقیقه خمیر استراحت کند و ور بیاید.خمیر پف می نماید و تا لبه های قالب بالا خواهد آمد.
  14. نان را به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرمشده قرار دهید تا روی نان قهوه ای و برشته گردد. اگر دوست داشتید می توانید دراواسط پخت کمی کره آب شده روی نان بمالید.
  15. یک خلال دندان داخل نان فرو کنید، اگر تمیز بیرونآمد یعنی نان آماده است. اجازه دهید نان کمی خنک گردد، سپس از قالب خارج کنید و بهقطعات دلخواه برش بزنید.

نان ایتالیایی پنه تون

در نان پنه تون علاوه بر کشمش، می توانید از برگه زردآلو خرد شده، گردو و … نیز بهره ببرید.

ارزش غذایی نان ایتالیایی پنه تون

  • 210 کالری
  • 2.3 گرم چربی
  • 40.7 گرم کربوهیدرات
  • 6.3 گرم پروتئین
نوش جان... .

گروه آشپزی مجله خبرنگاران

وبلاگ راضانی: وبلاگ راضانی، یک ورزشکار که به دنبال رستگاری است

کیوسک خبری آشنا: کیوسک خبری آشنا | مجله اخبار روز جهان

منبع: setare.com
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 7394

به "طرز تهیه نان ایتالیایی پنه تون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان ایتالیایی پنه تون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید